rhodes-wedding-services-fairy-lights-decorative-lighting-header

DECORATIVE LIGHTING

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕ FAIRY LIGHTS

Για έναν παραμυθένιο γάμο!

Fairy Lights εξωτερικού χώρου.
Δώστε στον γάμο σας μια διαφορετική νότα διακόσμησης και διάθεσης! Τα fairy lights κερδίζουν έδαφος τα τελευταία χρόνια σε κάθε τύπου κοινωνική δεξίωση. Η DJ Rhodes παρακολουθεί με συνέπεια όλες τις τάσεις και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της για το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς!

Οι αξέχαστες εικόνες που θα φτιάξουν για σας τα fairy lights δεν χρειάζεται να σας κοστίσουν μια περιουσία. Πράγματι, πρόκειται για εξεζητημένο εξοπλισμό και απαιτητική εργασία, ωστόσο η DJ Rhodes έχει μεριμνήσει για σας! Έχουμε σχεδιάσει έξυπνες και καλαίσθητες κατασκευές που θα ρίξουν το κόστος και θα απογειώσουν τον χώρο σας!
Fairy Lights

Fairy lights και φυσική διακόσμηση.
Εάν επιλέξετε για τον γάμο σας εξωτερικό χώρο που αναδεικνύεται από τον κήπο του, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τα fairy lights! Η DJ Rhodes διαθέτει την τεχνογνωσία για να δώσει στα δέντρα του κήπου μια άλλη διάσταση!

Το fairy lights set up δεν αλλοιώνει την εικόνα και την ομορφιά του δέντρου, και όταν πέσει ο ήλιος δημιουργεί με χρώματα και φυσικά σχήματα έναν μαγευτικό φωτισμό που σπάει κάθε μονοτονία βασικού φωτισμού.

Πίστα με τετράγωνη τράσσα και Fairy lights.
Ζητείστε να δείτε την τετράγωνη τράσσα της DJ Rhodes! Πρόκειται για μια κατασκευή που αγκαλιάζει την πίστα και τους καλεσμένους σας με fairy lights στην οροφή. Θα δείτε τη νοερή οριοθέτηση της πίστας να ταξιδεύει εσάς και τους καλεσμένους σας!

Οι κατασκευές της DJ Rhodes συνδυάζουν αρμονικά τον επαγγελματικό φωτισμό υψηλής αισθητικής με τη φυσική διαρρύθμιση του χώρου που εσείς θα επιλέξετε.

Ξύλινη κατασκευή για τον χώρο εστίασης.
Εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της DJ Rhodes θα επισκεφθεί τον χώρο της δεξίωσής σας για αεροφωτογράφηση. Θα συνεργαστεί μαζί σας, και με όποιον άλλο χρειάζεται, για να σχεδιάσει τον φωτισμό fairy lights που θα «χορτάσει» και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας!

Δώστε μια επιπλέον γεύση στο δείπνο της δεξίωσής σας με φωτισμό fairy lights που θα εντυπωσιάσει! Η DJ Rhodes διαθέτει όλα τα μέσα για να προσαρμόσει ξύλινες κατασκευές στις απαιτήσεις του χώρου, και στις δικές σας επιθυμίες.


EVENTS4YOU – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

AND MORE


ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Το Events 4 You by Κώστας Μαραβέλιας δεν θα καλύψει μόνο τις εκδηλώσεις και τα πάρτι σας με ειδικά φώτα, αλλά θα διακοσμήσει επίσης τον τόπο της εκδήλωσης ή του γάμου σας με επαγγελματικό φωτισμό υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία LED Lighting μας επιτρέπει να διακοσμήσουμε τον τόπο της εκδήλωσης με μια πλήρη γκάμα επιλογών και συνδυασμών επαγγελματικού φωτισμού, για το απόλυτο τέλειο αποτέλεσμα! Το Events 4 You διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, πλήρως ικανό να ασχολείται με μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις και σε συνδυασμό με τους έμπειρους γαμήλιους DJ μας, προσφέρει ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα για το γάμο σας! Το προσωπικό μας είναι πλήρως έμπειρο, με σαφή και άψογη γνώση για την εγκατάσταση και συναρμολόγηση του εξοπλισμού μας, με στόχο μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα και την απόλυτη ικανοποίησή σας!


ΗΧΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το Events 4 You θα φροντίσει και θα προετοιμάσει το χώρο και το σκηνικό της εκδήλωσής σας πριν αρχίσει, ακόμα και πριν φτάσετε στο χώρο!
Ο ηχητικός εξοπλισμός μας είναι κορυφαίος του είδους του, και ο καλήτερος που θα δείτε αλλού! Εξασφαλίζουμε κρυστάλλινο και καθαρό ήχο με εξαιρετική οπτική εμφάνιση, ανεξάρτητα από τον τόπο της εκδήλωσης. Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα ομιλητών, ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών και τον τόπο του event.


ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ

Η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες Fireworks & Special Effects, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στις πιο σημαντικές στιγμές μιας γαμήλιας τελετής όπως η είσοδος και ο πρώτος χορός του ζευγαριού. Εγγυόμαστε για ένα εξαιρετικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα και είναι η δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε φανταστικές λήψεις, ιδανικές για να συλλαμβάνονται από τον επαγγελματία φωτογράφο σας, έτσι ώστε αυτές οι στιγμές να διαρκέσουν για μια ζωή!
Τα πυροτεχνήματα και τα ειδικά εφέ δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβό για να δημιουργήσουν την επιθυμητή ατμόσφαιρα. Η εταιρεία μας διαθέτει επίσημη άδεια και άδεια χρήσης πυροτεχνημάτων σε συμβαλλόμενα μέρη και σε events. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας και συνοδεύονται από εγκεκριμένο πιστοποιητικό ασφαλείας. Ο προϋπολογισμός εκκίνησης για τα πυροτεχνήματα είναι 100 €, με μέσο προϋπολογισμό 250 € -350 € για τα πυροτεχνήματα “συντριβάνια” και 350 € – 500 € για τα πυροτεχνήματα αέρα.
Ο εξειδικευμένος ασύρματος πυροκροτητής περιλαμβάνεται στην τιμή. Δίνουμε πάντα την πρώτη προτεραιότητα στην ασφάλεια κάθε επισκέπτη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε πυροτέχνημα πυροδοτείται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται όλα τα πρότυπα ασφαλείας. Τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιούνται στις εκδηλώσεις είναι πάντοτε με τα υψηλότερα πρότυπα και προδιαγραφές και έρχονται σε πολλούς τύπους σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DJ

Το Events 4 You by Κώστας Μαραβέλιας είναι έτοιμος να χειριστεί όλες τις εκδηλώσεις σας και να δημιουργήσει ένα μοναδικό πάρτι για εσάς, με τους πιο ταλαντούχους και επαγγελματίες DJs. Είμαστε απόλυτα ικανοί να χειριστούμε τις μουσικές ανάγκες της εκδήλωσής σας, συμπεριλαμβανομένων γάμων, ιδιωτικών εκδηλώσεων, σχολικών εκδηλώσεων, εταιρικών εκδηλώσεων, καρναβαλικών εκδηλώσεων, εκδηλώσεων γενεθλίων καθώς και beach parties!
Θα δημιουργήσουμε μαζί ένα ειδικό playlist και θα σχεδιάσουμε το γεγονός σας που θα εκπλήσσει κάθε έναν από τους καλεσμένους σας.


ΣΧΟΛΙΑ

Φανταστικός DJ, έκανε τη γαμήλια δεξίωσή μου τόσο προσωπική, όλοι χορεύονταν όλη τη νύχτα και όταν δεν ήθελα να ρίξω το Μπουκέτο μου πρότειναν ότι ίσως ήθελα να το παραδώσω σε κάποιον, έτσι έδωσα στην κόρη μου. Μας έκανε να κλάψουμε χαρούμενα δάκρυα, σας ευχαριστώ DJ της Ρόδου!!!!

Βάσω Δράκου

Η καλύτερη επιλογή κάνει την ξεχωριστή σας μέρα τέλεια!!

Θανάσης Ιωάννου

Amazing dj !!!!! Excellent music choices !!!! Consistency … organization …. professionalism !!!!
Thanks so much for everything !!!!!

Laura Bruni

Φοβερός Dj, Μπραβο!!

Panagiotis Organopoulos

Η καλύτερη επιλογή κάνει την ξεχωριστή σας μέρα τέλεια!!!!

Μιχαήλ Δημητρίου

Πολύ καλός , μπράβο !!!

Αγγελικη Χατζηδημητριου

Amazing dj !!!!! Excellent music choices !!!! Consistency … organization …. professionalism !!!!

Marco Giuliani

Αν δεν εχετε dj τον Κωστα στο γαμο σας ΜΗΝ παντρευτειτε! Φοβερος επαγγελματιας με μοναδικη επαφη με τον κοσμο, ο οποιος ξερει πώς να δημιουργει ένα παρτυ! Κωστα σ’ευχαριστουμε πολύ!!!

Giorgos Missikos

Ξεπερασε ολες τις προσδοκιες μας… δημιουργησε την πιο υπεροχη ατμοσφαιρα…. Στην πιο ομορφη ημερα της ζωης μας!!! ( Ξαναπαντρευομασταν…μονο και μονο για να ξαναζησουμε αυτό το υπεροχο παρτυ που μας διοργανωσες!!! )

Stefanos Vogiazis

Πραγματικα δεν εχουμε λογια. Αριστοι επαγγελματιες , εκαναν τον γαμο μας ένα μεγαλο παρτυ με τις μουσικες και τους φωτισμους τους! Ευχαριστουμε για τις στιγμες που μας χαρισατε παιδια!

Lina Karanika

Dj Kostas is the Boss. Το παρτυ πηγε τρενο ως τις 5+. Φωτα , πυροτεχνηματα , ηχος , όλα αψογα. Καλυψε και τους πιο απαιτητικους καλεσμενους μας. Ευχαριστουμε Κωστα!

Titi Titi

Επιλεξαμε τον Κωστα γιατι μας αρεσε ο τροπος που μας εδειξε και κατοπιν μας απεδειξε ότι το παρτυ του γαμου μας θα ηταν τελειο! Όλα ηταν σωστα και όπως τα ειχαμε συμφωνισει. Το παρτυ πηγε SKY ROCKET! Ευχαριστουμε πολύ Κωστα για όλα οσα εκανες για εμας!!!

Sofia Tsourounaki

Αγαπητε φιλε Κωστα , σε ευχαριστουμε για όλα!!! Η ολη οργανωση που ειχες και το αποτελεσμα που ολοι ειδαμε , δεν περιγραφεται με λογια!!! Μας εκανες τα ονειρα μας πραγματικοτητα… ♥

Eirini Tsourounaki

Πέρασε ήδη μια εβδομάδα από τον γάμο μας και ακόμα κόσμος μας μιλάει και είναι ενθουσιασμένος με τον φωτισμό που επιμελήθηκε ο Κώστας στον χώρο μας αλλά και για την άψογη μουσική επιμέλεια την ημέρα του γάμου μας. 🙂

Vasilis Papavasiliou
dj-rhodes-wedding-services-facebook--kostas-maravelias-greek

MUSIC NEWSLETTER

Send your email and check out the latest events!

[mailpoet_form id=”1″]